Bussresa till Gardasjön 15-25 april 2023! - WILLE WORLDWIDE

Bussresa till Gardasjön 15-25 april 2023!

Vi kan äntligen presentera vår skräddarsydda bussresa till Gardasjön.

Häng med oss på en resa till norra Italien i buss. Här besöker vi den populära och vackra Gardasjön, ett resmål med perfektion, här finns en fantastisk natur, kultur och goda viner. Italiens största sjö ligger vackert inbäddad bland bergen och fullkomligt gnistrar av azurblått vatten. Under resans gång kommer vi bland annat att få uppleva båtturer på Gardasjön, där vi besöker de genuina italienska orterna, som ligger längs med sjön. Vi hälsar också på i Verona, där vi får en guidad rundtur i den gamla och anrika staden. Vinprovning är också ett annat trevligt inslag där vi besöker Valpolicella-distriktet och förutom gott vin, får möjligheten att insupa den otroligt vackra miljön.

Utöver detta, blir det även hotellnätter i Tyskland och Österrike på ditvägen, där vi får lära känna staden Innsbruck via guide. På hemresan blir det övernattningar i Österrike Tyskland och möjligheten att besöka Liechtenstein.

Vi som producerat resan finns med er hela vägen eftersom vi förstår av tidigare erfarenheter, värdet av att följa resenären från dörr till dörr. Vi har egna chaufförer och reseledare som ser till att ni får fantastiska minnen för livet.

Dagsprogram

Dag 1
Hemorten-Hof: Tidig morgon stiger vi på bussen och via Öresundsbron tar vi oss vidare till Danmark. Vi fortsätter genom öriket och når Gedser, varifrån vi tar båten över till Tyskland och Rostock. Efter färd genom östra delen av Tyskland, anländer vi under kvällen till Hof och vårt bekväma övernattningshotell Soibelmanns Hotel Hof, som tar emot oss med god middag och sköna sängar.

Dag 2 Hof-Innsbruck: Efter en stadig frukostbuffé så lämnar vi Hof och styr kosan mot Österrike och Innsbruck, dit vi anländer under seneftermiddagen till Alphotel Innsbruck. Före vår gemensamma middag, hinner man ta en frisk promenad i den gemytliga staden.

Dag 3 Innsbruck-Riva del Garda: Dagen startar med en rejäl frukost innan en lokalguide visar oss det bästa av Innsbruck under 1-2 timmar. Därefter rullar bussen mot Italien och Gardasjön, som är vårt slutmål och hemvistelse under de kommande 6 nätterna. Hotel Campagnola i staden Riva del Garda i norra Gardasjön. Vi checkar in och tar det lugnt innan en god måltid väntar.

Dag 4 En helt ledig dag där man kan passa på att utforska vackra Riva del Garda med sina fina omgivningar. Frukost och gemensam middag på hotellet på kvällen.

Dag 5 Efter frukost så är det dags för en båtutflykt på Gardasjön. Vi tar oss med buss till Bardolino, för att därifrån ta båten och besöka de södra städerna runt Gardasjön. Efter en härlig dag i södra Gardasjön beger vi oss tillbaka till Riva. Den gemensamma middagen på kvällen, blir på hemlig restaurang i Riva del Garda.

Dag 6 På förmiddagen tar vi bussen ca 1 timme söderut, för vinprovning på Serego Alighieri. Här ingår provning av fyra viner, ostbricka och en rundvisning på vingården. Framåt seneftermiddagen är vi åter på hotellet och gemensam middag på hotellet väntar.

Dag 7 Vi gör resans andra båttur på Gardasjön, men med avgång ifrån Riva del Garda. Vi kommer nu besöka staden Limone på Gardasjöns nordvästra sida. Efter att ha fått uppleva Limone, så går båten tillbaka till Riva del Garda under eftermiddagen. På kvällen blir det återigen gemensam middag på hemlig restaurang i hemmastaden.

Dag 8 Sista dagen i Gardasjön avslutas med ett besök i Verona. Vi lämnar hotellet på förmiddagen och anländer till Verona 1,5h senare. Här kommer vi få ta del av en lokalguide som under 2 timmar berättar och visar stadens bästa sevärdheter och platser. Efter hemkomst på eftermiddagen, så väntar en sista gemensamma middag på hotellet i Riva.

Dag 9 Riva del Garda-Feldkirch: Efter frukost checkar vi ut ifrån vårt hotell vid Gardasjön och påbörjar hemresan. Vi kommer att övernatta i österrikiska Feldkirch nära gränsen till Schweiz och Liechtenstein. Innan vi når Central Löwen Hotel i Feldkirch, så kör vi ett kortare stopp vid slottet i Vaduz. Det är inte varje dag man får möjlighet att besöka den lilla nationen Liechtenstein. Kvällen avslutas med en god middag på hotellet.

Dag 10 Feldkirch-Oranienburg: Efter en tidig frukost lämnar vi Feldkirch och kör norrut genom Tyskland för att framåt kvällen anlända till vårt sista hotell för denna resan, Hotel an der Havel. Gemensam middag på hotellet.

Dag 11 Oranienburg-Hemorten: Vi lämnar Oranienburg efter frukost och fortsätter färden mot Rostock och färjan till Danmark. Vi passar på att göra ett shoppingstopp på Calles i Rostock innan färjeöverfarten. Efter färd genom Danmark anländer vi till Sverige och våra hemorter framåt kvällen och tackar för denna gången.

Pris: 13.200:-/person i dubbelrum, 3100:- tillägg för enkelrum.

I priset ingår:

 • Bussresa inklusive färje, bro, och vägavgifter
 • 10 hotellnätter
 • 10 frukostar
 • 10 middagar (8st på hotellen vi bor på samt 2st hemliga middagar på utvalda restauranger)
 • 2 båtturer
 • 1 vinprovning med 4 sorters viner, ost och rundvandring
 • 1 dagsutflykt till Verona inkluderat lokal guide.
 • Lokal guide med statsrundtur i Innsbruck
 • Reseledare och chaufförer som finns med er hela resan
 • Buss på plats som transporterar resenärerna till alla utflykter.

 

Ingår ej:

 • Luncher
 • Turistskatt 6 Euro per person
 • Dryck
 • Inträde till slottet i Vaduz

 

Anmälan görs till william.leandersson@willeworldwide.se eller mobilnummer 073-382 03 11.
Anmälan är bindande och anmälningsavgift på 3000:-/person, betalas 10 dagar efter anmälan via faktura.
Teknisk arrangör är eXcits Worldwide AB som har resegaranti ställd till Kammarkollegiet, i samarbete med Wille Worldwide AB.

35 bokningar krävs för att resan skall bli av, sista anmälningsdag är 12 februari 2023. Om resan inte blir av, betalas anmälningsavgiften tillbaka.