Gruppresor & Företagsresor - WILLE WORLDWIDE

Gruppresor och företagsresor

Är ni ett kompisgäng som vill åka iväg och spela golf, titta på fotboll eller bara ha en oförglömlig tjejwekeend? Kanske vill just du och ditt företag anordna en konferensresa för att ta det till en ny nivå och svetsa samman gruppen ännu mer. Vi kan hjälpa er!

Är ni över 10 personer så räknas ni som en grupp vid olika typer av bokningar. När det gäller flyg, boende, evenemang mm så har ni oftast bättre priser än om man bokar till enskilda personer. Vi har givetvis möjlighet att sätta ihop resor till färre än 10 personer också.

Via vårt nära samarbete med Sölvesborgs Taxi så kan vi erbjuda bussresor med chaufför till grupper/företag som är i behov av det, vi har egna busschaufförer inom WOW som på ett säkert och tryggt sätt tar er dit ni önskar, inom hela Europa. Vi erbjuder moderna och fina helturistbussar av högsta klass.

Vill ni att vi anordnar hela konferensen eller gruppresan, vare sig det är med flyg eller buss, så finns vi här för att hjälpa er. Önskas bara transport eller boende så kan vi lösa det också. Vid behov och önskemål kan vi också finnas med på er resa och ta hand om helheten.

Nedan kan ni se vad vi kan stå till tjänst med:

Planering och bokning – Bokning av hela resan med flyg, övernattningar, utflykter, transfers m.m.
Bokning av aktiviteter och evenemang – bokning av sightseeing, kulturella arrangemang, sportevenemang m.m.
Skräddarsydda resor helt efter dina önskemål
Rådgivning – om visum, budget, säsonger, reseförsäkringar och avbokningsskydd.
Tidsbesparing – vi bokar och sköter det hela och ni slipper lägga dyrbar tid på detta
Flygbiljetter – då vi har avtal med flygbolag kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser
Bussresor – boka buss och chaufför för färd inom hela Europa.

 

Checklista för din konferensresa

Datum – Planera för när resan skall genomföras, ska det vara på vardagar eller under en helg. Se till att ha en plan B ifall önskad helg ej är tillgänglig. Tänk på att boka i tid, gärna 11-13 månader i förväg.
En röd tråd – Bestäm syftet med konferensen och anpassa den utefter det, för att få ut maximalt av era pengar som ni investerar.
Budget – Gör en budget och se till så allt finns med där som ni vill ska ingå.
Plats – Välj efter den röda tråden och utefter den budget som är satt.
Besluta – Bestäm hur många rum, måltider, konferenslokaler och grupprum som behövs. Fundera också över vilka tider under dagen ni vill ha tillgång till detta.
Resor – Finns det behov av resor för deltagare, inbjudna gäster och föreläsare?
Agenda – Sätt agendan och innehåll för konferensen, koordinera med alla inblandade och kolla så schemat inte är för tajt, så ni hinner förflytta er, byta kläder och kunna ta en välbehövlig paus.
Besök konferensanläggningen – Kan vara bra att göra för att bilda sig en uppfattning om vad som finns. Har ni inte möjlighet så kan vi hjälpa till med det.
Aktiviteter – Bestäm vilka typer av aktiviteter som kan passa inom just ert företag, hitta aktiviteter som kan passa många.
Inbjudan – Skapa en snygg och smidig inbjudan.
Sammanställning av deltagarna – Stäm av antalet rum, restider, allergier m.m.
Påminnelse – Påminn deltagarna några dagar före och hälsa välkomna.
Utvärdering, reflektion och feedback – Utvärdera konferensen för att se om det blev som ni tänkt er. Använd gärna ett enkätverktyg och lämna ut när alla har det färskt i minnet.

 

Res med oss

Boka här