Kontakt - WILLE WORLDWIDE

Boka ett möte

Vi på WILLE WORLDWIDE AB gillar att träffa och prata med våra kunder. Du kan boka ditt möte med oss på olika sätt. Telefonmöte kvällstid eller helger. Vi erbjuder också ett unikt sätt att träffas på. Du kan nämligen boka hembesök där mötet hålls vid tomtgränsen utanför ditt hem, detta sker i vårt rullande kontor, vår nyrenoverade van. Där kan vi sitta i lugn och ro och planera för din framtida resa och du slipper köra iväg. Att utnyttja hembesök kan göras inom en radie om 4 mil från Sölvesborgs Kommun. Vi utgår ifrån Hällevik i Blekinge. Inför möte eller i samband med bokning ser vi gärna att ni fyller i vårt reseformulär för att vi ska kunna anpassa reseupplägget så individuellt som det bara går.

Man kan närsomhelst kontakta oss via mail om man har frågor eller funderingar. Det går även bra att ringa eller SMS:a, kan vi inte svara direkt så ringer vi upp eller kontaktar er på annat sätt samma dag eller dagen därpå.

 

Prisförslag

Har du en idé eller önskat resmål och bara vill ha ett prisförslag så går det givetvis bra att kontakta oss, så lämnar vi en offert. Vi kan ta fram priser på både flyg, hotell, hyrbil, kryssning, buss m.m. Vi arbetar i Amadeus bokningssystem och har avtal med flygbolag, större hotellkedjor samt hyrbilsföretag runt om i världen.

Vid prisförfrågan på skräddarsydda resor där resa inte bokas, tas en avgift ut på 500:-.
Vid prisförfrågan på skräddarsydda resor där planeringstid utgör upptill 1h och resa bokas, tas ingen avgift ut.
Vid prisförfrågan på skräddarsydda resor där planeringstid utgör >1h, tas det ut 1000:-/h.
Kostar resan mer än 50.000:- totalt utgår ingen administrativ avgift ut.
För återkommande resenärer halveras den administrativa kostnaden då du bokar din tredje resa.
Kontakta oss på: hej@willeworldwide.se eller telefon 0733-820 311

Reseformulär

Vilka tjänster är ni intresserade av?

Vilken typ av resesällskap?

Typ av resa?

Prioriteringsområden?

Typ av boende?

Ekonomi?

6 + 7 =