Kryssningar - WILLE WORLDWIDE

Kryssningar

Tänk om du kunde kombinera en resa med avkoppling, underhållning, mat och dryck av god kvalité, att få uppleva flera länder, besöka vackra stränder och städer som står med på din bucket list, det är möjligt att få under en och samma resa! Genom att kryssa kan man få alla dessa behov uppfyllda!

Kryssningar är ett fantastiskt sätt att resa på!
Den otroliga servicen och möjligheten att anpassa resan helt utefter dina egna behov & önskemål, ger dig din drömsemester. WOW har god kunskap och erfarenhet inom kryssningsindustrin. Det finns mängder med olika fartyg för alla dess smaker. Vill man resa med mindre fartyg, ha ännu mer lyx eller är ute efter något särskilt tema, så finns allt att tillgå på de moderna fartygen. Vad sägs om skridskobana, Central Park, vattenrutschbanor, robotbar  och Go Cart.

Att kryssa i Medelhavet är en stor favorit hos resenärer världen över, framförallt när vädret och säsongen är varm och behaglig. Kombinationen av många fina kuststäder och mysiga stränder, gör att man kan få både och. De stora fartygen stannar i städer som Barcelona, Marseille, Palma, Rom, Neapel m. m. Oavsett om du åker på romantisk lyxkryssning, med familjen, tar med kompisgänget eller gör en generationsresa med mor- & farföräldrar, så finns det paket som passar för alla typer av resesällskap.

Vill du få sol och värme under höst och vinter så är Karibien ett bra alternativ.
Vajande palmer, kristallklart vatten och en avslappnad atmosfär, möter dig på de olika öarna. Karibien består av massor med öar och du har möjligheten att välja på kryssning i östra eller västra delen. Alla öar har sin egen karaktär och varje upplevelse är unik i sig. Det erbjuds även kryssningar till övriga delar av världen. Vi hjälper dig med flygbokning, transfer samt om man vill kombinera kryssningen med exempelvis boende i land under några dagar eller en vecka.

Har du en gång kryssat, så är det svårt att inte återkomma och prova nya destinationer och fartyg. Kontakta oss på Wille Worldwide AB för mer info eller boka ett möte så ska vi hjälpa till att skräddarsy just din drömkryssning.

 

Res med oss

Boka din kryssning med oss