Om oss - WILLE WORLDWIDE

Historia

Redan som liten pojke följde jag med min pappa i lastbilen på resor genom Europa. Mina starkaste och finaste minnen från min barndom är upplevelserna ifrån dessa resor. Att resa från land till land på vägarna, få möta olika kulturer, språk och människor, har format mig och skapat den passion jag idag har för att resa. För mig skapar resor glädje, gemenskap, utveckling och spänning. Att få dela minnen med nära och kära är fantastisk. Tack pappa <3

”Min starka drivkraft är att kunna serva mina medmänniskor och få se och uppleva andra människors glädje. Kan jag vara en del i att du får en fin upplevelse att ta med dig så har jag uppnått mitt mål.”

Jag brinner för att hjälpa till med planering, logistik, ge rådgivning om lämpligt resmål samt ge förutsättningar för just dig att skapa fina reseminnen, vare sig det är med flyg, buss eller bil. Att resa innebär att få komma bort ifrån vardagen, slappna av, förverkliga drömmar, integrera med annan kultur samt stärka relationer, det kan vara med familjen, vänner eller relation med lokalbefolkningen, att utvecklas och bli en bättre version av sig själv innebär också att resa.

William Arrhenius Leandersson
Ägare av WILLE WORLDWIDE AB. Jag är utbildad via ProNordic Education till Internationell Resekonsult (IATA Diplom och certifiering med behörighet att starta resebyråverksamhet med biljetträttigheter samt licensrättigheter i GDS systemet Amadeus). Dessutom jobbar jag som busschaufför och är behörig för all typ av beställningstrafik.

Jag har ett genuint intresse och passion för resande och har besökt de flesta länderna i Europa. Jag har även rest en hel del i både Asien och USA. Jag gillar variationen och vill uppleva resande med hjälp av alla fem sinnen. När jag reser föredrar jag en tidig löprunda precis i soluppgången när alla ligger och sover, tid att reflektera över livet och att känna tacksamhet för det jag har.

Jag har en gedigen geografikunskap och god lokalkännedom av många städer och länder i Europa. Jag har både rest med familj, större grupper samt på egen hand så jag har bra koll på hur man ska tänka beroende på resetyp & resesällskap.

Värdegrund

WILLE WORLDWIDE AB vill att den som anlitar oss ska känna sig speciell. Välvilja, kompetens och hjärta är våra tre ledord som genomsyrar vår verksamhet. Vi erbjuder allt ifrån charter, skidresor, enskilda flygresor, skräddarsydda resor runt om i världen och mycket annat. Vi erbjuder också resor med buss och har möjlighet att anordna gruppresor eller resor för företag. Vi är specialiserade på skidresor och kryssningar.

VÄLVILJA: Om du alltid, oavsett om det gäller privat eller på jobbet strävar efter att göra det bättre för dina medmänniskor, kommer det leda till fördelar för dig själv. Inte att du ska få materiella saker i gengäld, utan att du ska kunna känna glädje och välmående genom dina medmänniskor, det är grunden för långsiktigt välmående och en egen god psykisk hälsa. Vi vill alltid våra kunders bästa där vårt viktigaste mål är att må bra genom att hjälpa andra. Om huvudsyftet är att hjälpa människor så kommer du också att lyckas i livet oavsett vad du gör, för det blir genuint och äkta.

KOMPETENS: För att någon ska kunna köpa en tjänst eller produkt av oss så måste de känna att vi vet vad vi pratar om, att vi kan göra det bättre än om kunden själv skulle göra det, vi lever idag i specialistsamhället där människor kan göra skillnad på olika sätt. Strävan efter att alltid bli mer kompetenta kommer vi alltid att prioritera högt.

VÄLVILJA + KOMPETENS = FÖRTROENDE

HJÄRTA: Allt vi gör ska göras ifrån hjärtat, ett hjärta och passion för det vi jobbar med, ett hjärta för att kunden får en så bra upplevelse som möjligt, en hög servicenivå där vi kan göra det lilla extra och där målsättningen är att kunden blir stamkund, vi vill se våra kunder mer som våra vänner.

Fördelar med WOW

N

När man anlitar oss är vår målsättning att du ska uppfylla två eller fler av våra 6 mänskliga behov: Trygghet, Spänning, Signifikans, Kärlek, Att ge och Att växa.

N

Personlig service när den är som bäst.

N

En möjlighet att få resan skräddarsydd från dörr till dörr.

N

En möjlighet att välja ut de delar som du själv vill ha hjälp med och göra resten själv.

N

En möjlighet att få hembesök med vårt rullande kontor.

N

En möjlighet att göra gruppbokningar med egna arrangemang som ex. golfresor, fotbollsresor mm.

N

En möjlighet att hyra buss och chaufför för att ta sig vart man vill inom Sverige och Europa.

N

En möjlighet att boka upp sig på våra skräddarsydda skidresor till italienska Alperna.

N

En möjlighet att kunna ställa frågor och få rådgivning & stöd kring sina bokade resor.

N

En möjlighet att kunna ha resevärd på plats på er resa som sköter allt under er semester.

N

Vi ställer ut resegarantier via eXcits Worldwide AB 556661-3773, som är teknisk arrangör till våra paketresor. Detta gör vi för att du ska känna dig helt trygg när du åker med oss.

Wille Worldwide AB

Boka din resa med oss