Skidresor till Italien - WILLE WORLDWIDE

Skidresor till italien

Wille Worldwide AB erbjuder varje vintersäsong, skidresor till Italien och Dolomiterna. Vi har lång erfarenhet ifrån Alperna och har en helhetslösning som är unik. Vi finns med på hela resan och tar hand om dig ifrån avresa och hela vägen tills du är hemma igen, så att du kan känna dig helt trygg.

Kombinationen av buss och skidåkning är praktiskt oslagbart.
Med buss på plats har vi möjlighet att besöka ett stort antal områden som du inte kommer åt när du flyger ner, det krävs buss för att ta sig dit, på så vis får du ta del av olika typer av skidsystem med varierande natur. Förutom Canazei så kan du med vår buss besöka skidområden som San Pellegrino, Lusia, Cavalese & Latemar. Vi reser med fina helturistbussar av högsta klass. Förutom bussresan ingår hotell med halvpension, vilket innebär att frukost och middag serveras dagligen på hotellet. Maten som serveras på hotellet, samt maten som erbjuds i skidsystemen är en upplevelse i sig.

Vi utgår ifrån området kring Canazei och därifrån kan du på egen hand ta dig runt i olika system.
Bland annat kan du åka den välkända ”Sella Ronda” som är en dagsutflykt runt bergskedjan, rundan är ca 4 mil lång och erbjuder skidåkning för både nybörjare och mer vana skidåkare. I Canazei bor det ca 2000 invånare och byn ligger på 1450 m ö.h. Liftarna har öppet till 17.30 så är du en fanatiker av skidåkning kan du verkligen maxa din skidupplevelse. Med liftkortet Superski Dolomiti når du 1200km pist och systemen tillhör ett av de största i världen. Italien är kända för sina välpistade backar och eftersom systemen ligger på hög höjd, gör det att snön håller sig mycket bra. Finns behovet av att hyra skidutrustning så hjälper vi dig givetvis med det. Italienska Alperna erbjuder en skidåkning av världsklass.

Vi har många stamkunder som återkommer år från år och gillar du människor och att resa i grupp, så är detta resan för dig.
Vi skapar minnen och reseupplevelser tillsammans, vi blir som en stor familj och träffar vänner för livet.
Som kund har du möjlighet att påverka skidresorna till Italien genom att aktivt medverka i vår utvärdering som görs efter varje resa. Vi vill hela tiden sträva efter att bli bättre och mer kundvänliga för att helheten ska bli så bra som möjligt.

I dagsläget anordnas skidresa till Italien v.8 2023.
Kontakta oss för mer detaljerad info angående uppgifter och priser. Vi omfattas av resegaranti via vår samarbetspartner eXcits Worldwide AB, 556661-3773, som är teknisk arrangör, så du kan känna dig helt trygg. Vi utgår ifrån Blekinge men har möjlighet att ordna med transfer om du kommer uppifrån landet, vi kan också hämta resenärer i Skåne på angivna platser.

Res med oss

Boka din skidresa idag