Oktoberfesten - WILLE WORLDWIDE

Skidresa Italien v.3 & v.8, 2024!

Oktoberfesten i Bremen, 4-dagars, 17-20 oktober 2024!

Upplev Okotberfesten i Bremen Freimarkt – där tradition möter festglädje! Fira i genuin tysk anda med öl i överflöd, härlig musik och en atmosfär du sent kommer att glömma. Kom och gör Bremen Freimarkt till ditt Oktoberfestminne.

När? 17-20 oktober
Pris? 5395:-/person
Enkelrumstillägg 1100:-
Upphätmning? Med start i Karlshamn och sedan längs med E22 ner till Hyllie.

Vad ingår? 3 nätter i delat dubbelrum på IntercityHotel Bremen, https://hrewards.com/de/intercityhotel-bremen inklusive 3 frukostar. Hotellet ligger endast 600 meter från Freimarkt. Det ingår även 1 middag på hotellet på ankomstdagen (17 okt).

Vad ingår inte? Inträde till Freimarkt, turistskatt samt dryck till middagen.

Preliminärt reseprogram

17 oktober Hemorten-Bremen
Tidig morgon avfärd från Blekinge och via upphämtningsplatserna längs E22 så tar vi färjan Rödby-Puttgarden. Vi gör ett kortare stopp på Calles i Heiligenhafen innan vi fortsätter ner mot Bremen dit vi anländer på seneftermiddagen. Vi checkar in och njuter av en gemensam middag på hotellet. Kvällen är fri för att utforska Freimarkt innan en skön natts sömn väntar.

18-19 oktober Bremen
Använd dessa dagar för att fullt ut njuta av Bremen och Oktoberfestens charm. Dedikera dagarna åt att utforska staden, med möjligheten till ett besök i Bremens äldsta kvarter, Schnoor. Dessa kvarter erbjuder en pittoresk atmosfär med sina gränder, restauranger och butiker. I stadens centrum möts du av ett omfattande shoppingutbud med representation från flera stora tyska varuhuskedjor. När kvällen närmar sig är det dags att återuppleva den fantastiska stämningen i öltälten. På Bürgerweide, nära vårt hotell, väntar ett imponerande tivoli med försäljning av enastående godsaker, mat och dryck. Självklart finns även festtält där olika varianter av klassisk tysk mat och öl serveras i generösa krus. För de som söker nöjen erbjuder platsen verkligen möjligheter att fullt ut delta i den storslagna tyska folkfesten.

20 oktober Bremen-Hemorten
Efter frukost är det dags att ta farväl av Bremen. Vi gör återigen ett stopp för shopping i Heiligenhafen innan vi tar färjan från Puttgarden till Rödby. Framåt kvällen anländer vi våra hemorter med reseminnen för livet.

Anmälan görs antingen via mail eller telefon, hej@willeworldwide.se eller 0733820311. Anmälan är bindande och anmälningsavgift om 2000:- betalas in, faktura kommer inom 7 dagar efter anmälan.